Vader houdt mij vast

Je kent ze wel, die dagen waarop je je het liefst zou verstoppen voor alles en iedereen. Je voelt je je je eenzaam, onbegrepen, kwetsbaar, voel je een pijn die niemand kent als alleen jij… En op die momenten is het goed te schuilen op dat ene plekje dat alleen God en jijzelf kennen. Een geheime schuilplaats waar je Hem altijd kunt ontmoeten, je hoofd op Zijn schouder mag leggen en je tranen mag laten gaan… Ik heb dit lied geschreven als persoonlijk gebed: “Vader, houdt me vast, als ik de weg soms niet meer zien kan en Uw fluist’ren niet kan horen in het donkers van de nacht. Vader, sla Uw armen om mij heen, totdat ook alles in mij stil wordt, mijn hart opnieuw tot rust komt, dicht bij U…” Dat zijn de woorden van het refrein, woorden die ik als gebed vaak heb opgezonden naar God, juist op die dagen dat ik het allemaal even niet meer wist. Voel jij je vandaag misschien ook zo? Dan is dit lied, of eigenlijk de soundtrack van dit lied, speciaal voor jou!

Share