Groetjes uit het Kindercentrum

monitorasDe zomervakantie is hier weer voorbij en op dit moment hebben alle leidsters van de zeven kindercentra zich teruggetrokken voor een week van bezinning, opbouw en voorbereiding voor het jaar dat weer voor hen ligt. Een jaar dat weer heel wat uitdagingen, vreugdevolle momenten, maar ook verdriet zal brengen. Vooral als je ogen en oren dagelijks zoveel ellende tegen kunnen komen …
En daar heb je wijsheid en kracht voor nodig, veel kracht.
Op de foto het team van Rio Vermelho, de plaats waar de ernstigste gevallen van huiselijk geweld en kindermisbruik plaatsvinden. Het is hun grote wens de liefde en geborgenheid van God te laten zien en voelen aan de kinderen, maar ook aan hun ouders. Maar dat kunnen ze niet alleen.
Bid u met ons mee voor alle leidsters van de Kindercentra?

Share