Paasfeest in Sabinópolis

HIMG_5173et paasfeest naderde en leidster Rayane van het Kindercentrum in Sabinópolis zat er een beetje mee hoe ze dit jaar het paasfeest zouden vieren in het centrum. De afgelopen jaren hebben ze keer op keer geprobeerd om de kinderen een toneelstukje op te laten voeren voor hun ouder(s) of begeleider(s), maar aangezien veel kinderen erg verlegen zijn was dit meestal niet zo’n succes en eindigde het soms zelfs in tranen…

Na wat wikken en wegen besloot Rayane om het toneelstukje te verfilmen en tijdens het paasfeest de film te vertonen voor de kinderen en alle aanwezigen. Dat bleek een uitstekend idee! Wat speelden ze hun rol allemaal goed, Jezus, de discipelen, de engel en de vrouwen bij heIMG_5225t graf die te horen kregen dat Jezus niet meer dood was, maar dat hij was opgestaan. Het was al met al een gezellig dagje op het Kindercentrum waar we ‘s morgens de kleintjes filmden en ‘s middags de stemmen van de oudere kinderen opnamen terwijl ze het paasverhaal vertelden. De kinderen waren dolenthousiast en zetten hun beste beentje vóór! En het resultaat? Kijk zelf maar:

 

Share