Feest, ballonnen en muziek!

DSC03009bHallo! Ik ben Kaique en ik ben 1 jaar en 7 maanden. Ik heb ook een tweeling broertje, maar we lijken niet op elkaar! En ik heb nog een broertje maar die is nog heel klein; hij is 6 maanden. We wonen met mijn moeder bij mijn opa en oma. Mijn moeder brengt ons elke dag naar het Kindercentrum en mijn oma heeft daar betaald werk. Ik vind het er heel leuk, want daar is speelgoed en we doen er leuke spelletjes en de tante heeft een mooi prentenboek waar ze prachtige verhalen uit voorleest en daarna zingen we altijd een liedje.
Op deze foto ben ik net bezig een heel lekker stuk te verorberen van de enorme taart die de tantes van de keuken hadden gemaakt, want er was vandaag een feestje voor alle kinderen die dit jaar jarig waren geweest. We kregen ook nog ander lekkere dingen, zoals popcorn, kaasbroodjes en hartige taart. En er waren ballonnen en vrolijke muziek.
Ik ben hier heel gelukkig!
 
Dank u wel dat u het mogelijk maakt dat Kaique samen met meer dan zeshonderd kansarme kinderen elke dag naar één van de zeven Kindercentra kan komen! Maak uw vrienden en familie ook attent op dit bijzondere werk in Brazilië!

Share