Wenskaarten!

Het was vorig najaar dat we in de Pinkstergemeente Stadskanaal een jeugdavond hielden met als thema: Talenten. Het ging om de vergelijking uit de bijbel waarbij een belangrijk man voor een periode op reis moest, zijn drie knechten bij zich riep en hen respectievelijk 1, 5 en 10 talenten toevertrouwde. Een talent betekende in bijbelse tijden een grote geldwaarde. Het was de bedoeling dat ze daar mee zouden woekeren totdat hun meester terug kwam. Toen hij terugkeerde ontdekte hij dat de man met de 10 talenten het bedrag had verdubbeld, zo ook de man met de 5 talenten. De laatste man was zo bezorgd geweest om zijn ene talent te verliezen dat hij het gemakshalve maar had begraven in de grond…

De boodschap was dus duidelijk en de uitdaging lag op tafel: wie wil er 50 euro van ons aannemen en proberen er geld mee te verdienen ten bate van de BEM! Er waren meerdere jongeren die de uitdaging aannamen, waaronder ook Minke Kroeze die samen met een aantal andere besloot om er materialen voor te kopen waar ze mee aan de slag gingen en zie hier het resultaat: prachtige wenskaarten zoals deze hieronder! Wil je ze allemaal zien?

Klik dan hier…

Kaart17_thumb3

Share