World Servants gesignaleerd!

worldservantsIemand zei eens: “What is the point of being alive if you don’t at least try to do something remarkable?” En dat is nu precies waar deze jonge mensen van World Servants mee bezig zijn! ‘s Morgens om acht uur in je werkkleding een onmogelijk hoge heuvel opklimmen om daar een hele dag in temperaturen van rond de 30 graden celcius bezig te zijn met het bouwen aan… ja, waaraan eigenlijk? Een community center, een plaats in het midden van de allerarmste wijk van Sabinópolis waar mensen van alle leeftijden de mogelijkheid krijgen om zich te ontwikkelen, cursussen te volgen, elkaar te ontmoeten en last but not least: te leren dat de dingen in het leven KUNNEN veranderen, dat je in staat bent om jouw lot te veranderen in een toekomst. Dus ja, bouwen aan een nieuwe toekomst voor kinderen, tieners, jongeren en uiteindelijk een hele gemeenschap. En wij als BEM? Wij zijn zo trots op deze jonge helden die ervoor hebben gekozen om “something remarkable” te doen met hun leven!

Share