Feest in Senhora do Porto!

Feest2

Zoals in alle plaatsen waar de BEM kindercentra heeft vond er ook dit maal een familiefeest plaats in het stadje Senhora do Porto, op ongeveer een uur rijden vanaf Sabinópolis. Het begon allemaal rond 10 uur in de ochtend. De kinderen van de zondagschool mochten de opening verzorgen door middel van zang, muziek en dans. Ook de kleintjes mochten meedoen en zongen onder andere een prachtig liedje voor alle aanwezigen. En de ouders? Die waren natuurlijk trots om hun eigen kind te zien zingen en dansen! Allemaal dingen die de kinderen hebben geleerd op het kindercentrum, geleid door onze enthousiaste medewerk(st)ers. En wat hadden ze geoefend met zijn allen! Al met al waren er toch nog zo’n 50 mensen naar het feest gekomen en dat was natuurlijk prachtig, ook juist voor de kinderen die vol trots opkeken naar Feest1hun moeder en/of vader om te laten zijn wat we wel niet allemaal geleerd hadden. Want laten we eerlijk zijn, dat is toch iets wat er van kinds af aan in zit: “kijk eens wat ik kan pappa!” Het werd een groot en gezellig feest, ouders, vrienden, kinderen, onze medewerkers, gewoon een dagje samen met elkaar doorbrengen, elkaar een beetje beter leren kennen, tijd voor een praatje, samen iets eten en drinken. Want er was een heerlijke maaltijd voorbereid voor alle aanwezigen, want ja, ook in Brazilië is lekker eten belanrijk… 
Iedereen ziet alweer enthousiast uit naar het feest van volgend jaar!

 

Feest 3

Share