Een vrolijke middag in de Nova Pousada!

Nova Pousada1De laatste zondagmiddag van mei was het een groot feest voor de kinderen, tieners en families die deelnemen aan het project RESGATE (redding) op het terrein van ons nieuwe community center in de wijk Nova Pousada te Sabinópolis. Het project RESGATE heeft onder andere tot doel om mensen bij elkaar te brengen door middel van leuke activiteiten, zoals spelletjes, toneeluitvoeringen, zangavondjes, maar ook gewoon praatmomenten, waarbij we beogen om de ouders te helpen meer met hun kinderen en tieners bezig te zijn op een leuke, constructieve manier!

Nova Pousada2Op deze middag hadden we ongeveer 60 kinderen en tieners bij elkaar, samen met zo’n 30 ouders, naast alle vrijwilligers en medewerkers van de BEM die dit allemaal hadden georganiseerd. Zoals we gewend zijn werd de middag geopend door een korte overdenking, waarna er wat gezongen werd en wat dansen werden uitgevoerd. Na dit alles begonnen natuurlijk de spelletjes en andere activiteiten. Tenslotte werden er kledingstukken onder de moeders verdeeld, ingezameld door de teamleden van onze evangelisatiegroep “Embaixadores de Cristo” (Ambassadeurs van Christus). Al met al werd het een onvergetelijke middag, zeker de moeite waard om vaker te doen!

Nova Pousada3Carlos Muniz

Share