The colours of my heart

ColoursAangezien Elma en ik (Ronald) momenteel in Nederland zijn, heb ik vandaag even iets heel anders, namelijk een kleurige beeldcompilatie met een voorproefje van mijn nieuwste CD die ik ooit ergens in de toekomst nog eens hoop uit te brengen 🙂 Het nummer heb ik genoemd: “The colours of my heart” en is een combinatie van eigen werk met improvisaties op twee verschillende werken van Frédéric Chopin…

Er zijn in het leven zoveel wonderen te ontdekken als we maar de tijd nemen om goed te kijken! Als ik kijk naar het wonder van een rups die, onttrokken aan het oog van de wereld, in alle stilte wordt omgevormd tot een prachtige kleurige vlinder! Of een eenvoudige zandkorrel die verborgen in de zee langzaam maar zeker wordt getransformeerd tot een parel…

De zending heeft de afgelopen jaren behoorlijk te kampen gehad met tegenslagen en uitdagingen die de leiding soms boven het hoofd dreigden te groeien. Als men dan niet oppast dan komt de hele focus op de problemen te liggen, terwijl je vergeet om je heen te kijken naar alle kleuren die God heeft gemaakt om ons hart op te vrolijken: een ontluikende bloem, een ondergaande zon of zelfs (hier in Brazilië) een prachtig beschilderde indiaan! Het is alsof God door al deze prachtige wonderen der natuur wil zeggen: “Maak je maar geen zorgen, Ik heb alles onder controle…”

Share