Speciale dag voor de medewerkers

Cooperadores1Op 30 april jl. waren alle medewerkers van de BEM bij elkaar op het conferentiecentrum van de zending. Al onze teams waren aanwezig, ze kwamen vanuit alle plaatsen waar het zendingswerk vertegenwoordigd wordt, zoals Carmésia, Paulistas, Senhora do Porto, Rio Vermelho, Belo Horizonte, Materlândia, Euxenita en Sabinópolis zelf. Alles bij elkaar waren dat in totaal zo’n 120 personen!

’s Morgens was er een tijd waarin er gelegenheid was voor iedereen om iets te vertellen over de uitdagingen en zegeningen waar ze dagelijks mee geconfronteerd worden. We zijn God dankbaar voor de grote overwinningen die we mochten behalen in het afgelopen jaar. Al met al werd het een hele leuke bijeenkomst, opgefleurd door de poppenkastpoppen van Rogério Machado.

Cooperadores3En zoals bij elk feest mocht het eten niet ontbreken natuurlijk! Er werd een heerlijk feestmaal met een braziliaanse barbecue verzorgd, waarbij alles met veel liefde was klaargemaakt.

’s Middags was er tijd voor ontspanning en plezier. Er werd natuurlijk gevoetbald (we zijn tenslotte in Brazilië), gezwommen, er was tijd voor een praatje met wederzijdse vrienden of gewoon even lekker uitrusten in de schaduw van een palmboom.

Goed gedaan, medewerkers! Laten we samen met elkaar onze schouders blijven zetten onder het werk van deze zending, want we weten dat ons werk niet voor niets is…

Cooperadores2

Share