Geen ding zal onmogelijk zijn!

BailarinasMoet je je voorstellen, twee jonge meisjes, geboren in armoede en eenvoud. Maar: ze hebben allebei de kans gekregen om op het kindercentrum van Sabinópolis op te groeien tot de stralende en talentvolle dametjes waartoe ze zich mochten ontwikkelen. Terwijl ik naar hen kijk vraag ik me af wat er van hen geworden zou zijn zonder de liefdevolle zorg die ze op het kindercentrum hebben ontvangen: gezonde maaltijden, elke dag een heerlijke douche, schone kleren, uniformpjes om naar de beste school van het dorp te kunnen gaan, hulp bij hun huiswerk, een goede opleiding…

Tailana, het meisje dat je op het filmpje als tweede zult zien dansen, hoopt aanstaande woensdag haar twintigste verjaardag te vieren. Samen met Raquel voert ze in het filmpje van deze week een dans uit die mij in elk geval kippenvel bezorgde! Dit gebeurde tijdens de doopdienst afgelopen zondag waarbij vier mensen zich lieten dopen. Het werd een feestdag!

Ja, we zijn trots op deze meisjes, en weet je wat het mooiste is? Tailana werkt nu zelf in het Kindercentrum om op haar beurt de liefde van God aan de volgende generatie door te geven. En Raquel? Die is vorig jaar begonnen met het doorlopen van de bijbelschool van de zending…

Neem even de tijd en bekijk dit bijzondere filmpje van twee jonge levens die een nieuwe kans kregen en die met beide handen hebben aangegrepen!

Share