Project: Schoenendoos

kado1Vorige week werden alle kinderen die deel uitmaken van ons kindercentrum verrast met een wel héél leuk kadootje! De stichting AWISO, onderdeel van de achtste Presbiteriaanse kerk in Belo Horizonte stuurde ons allemaal schoenendozen vol met leuke geschenken van zeer goede kwaliteit. Je kunt je voorstellen dat het in één klap feest was op het kindercentrum! Wat waren de kinderen blij met hun verrassing!

Onze dankbaarheid gaat uit naar iedereen die heeft meegeholpen om dit alles tot stand te brengen. We zijn danbaar voor dit mooie gebaar van liefde. Wij als BEM werden in staat gesteld om de kinderen te voorzien van het soort speelgoed dat normaal gesproken voor dit soort kinderen onbereikbaar is.

Wat volgde op het uitdelen van de schoenendozen was een prachtig schouwspel. Veel kinderen openden alles in kado2één keer, terwijl andere kinderen voorzichtig het ene na het andere kadootje openmaakten. Maar iedereen was door dolle heen! Ze zijn zo gelukkig met deze verrassing en danbaar voor alle mooie geschenken!

En wij? Wij zijn al net zo blij als de kinderen! Wat een liefdevol gebaar en wat doet zoiets veel in het leven van zo’n kind…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kado3

Share