Video – Ik hou van jou!

FamilieKerstfeest is weer voorbij, nog even en het is weer oudejaarsavond en dan… staan we weer aan het begin van een heel nieuw jaar. Voor sommigen betekent dit nieuwe uitdagingen waar ze met verlangen naar uitkijken! Voor anderen onzekerheid en misschien zelfs wel angst. Maar voor iedereen, jong en oud is er ook in 2012 nog een houvast, een rots in de branding, een schuilplaats tegen elke storm. Jezus kwam op aarde voor mensen zoals jij en ik. Hij werd geboren in een stal en groeide op als de zoon van een eenvoudige timmerman. Hij begrijpt ons onder alle omstandigheden, want hoe ongelofelijk dit ook lijkt: Hij was één van ons! En vandaag zegt Hij tegen je:

Ik hou van jou!

Ik heb dit lied jaren geleden geschreven en in deze clip wordt het gezongen door mijn zus Yvonne.

 

Share