Video – Twee rasechte groningers in de rimboe

GroningersHet is alweer een aantal maanden geleden dat ze bij ons waren, maar begin dit jaar werd Sabinópolis bezocht door twee heuse groningers die samen het plan hadden opgevat om iets nuttigs te gaan doen met hun welverdiende vakantie. En dat hebben ze gedaan! Aangezien hun portugees in het begin nog wat stroef was werden ze te werk gesteld als keukenhulp, maar dat kreeg hen niet klein. Ik heb destijds nog een foto van hen op de website geplaatst, hard werkend in de keuken met de verplichte “badmuts” op hun hoofd en een brede glimlach op hun gezicht. Daarna hebben ze een poosje in Rio Vermelho geholpen, waarna Materlândia en Euxenita aan de beurt kwamen. Men kwam er al snel achter dat helpen in de keuken zeker niet hun enige talent was en binnen korte tijd werden ze overal gevraagd om te helpen bij het oplossen van computerproblemen. Het werd een geweldige tijd voor iedereen en ik weet zeker dat ze niet vergeten zullen worden! Onlangs kreeg ik van hen een link naar hun videoverslag over hun tijd in Brazilië dat ze tijdens een benefietconcert (Nico is drummer en Jarno toetsenist) hebben laten zien. Vandaag besloot ik om het te publiceren op de website als “filmpje van de week”. Veel kijkplezier!

Share