Video – EO Nederland Helpt – 1

In de maand augustus heeft de Evangelische Omroep drie uitzendingen van Nederland Helpt gewijd aan ons nieuwe project in de armenwijk Nova Pousada van Sabinópolis. Ik heb deze drie programma’s van elk 23 minuten gecompileerd tot een overzicht van 2 minuten, waarvan ik vandaag het eerste deel gebruik als filmpje van de maand. Het laat de verschillende takken van ons werk zien onder de arme bevolking van Sabinópolis. Aan het einde van dit eerste deel kunt u zien hoe het EO team bij Carina op bezoek ging in haar oude onderkomen. Ze laat zelfs nog zien hoe ze haar muur heen en weer kan bewegen, omdat het huis zo verzwakt is. Inmiddels is het dus afgelopen zaterdag ingestort. Gelukkig was Carina net samen met haar kinderen gaan schuilen in het nieuwe huisje dat door de BEM in samenwerking met diverse sponsors voor haar was gebouwd.

Share