Nacht Zonder Dak

novapousada1Doe mee met een Nacht Zonder Dak voor Brazilië

..en help zo het gemeenschapcentrum in Nova Pousada af te bouwen!
Tear en World Servants gaan op 4 november de uitdaging aan: zoveel mogelijk medewerkers, vrijwilligers en achterban slapen dan een Nacht Zonder Dak in een zelfgemaakt krotje. Daarmee hopen we zo’n €17.000,- op te halen, zodat het gemeenschapscentrum in Nova Pousada afgebouwd kan worden. Dit centrum is een gezamenlijk project van Tear en World Servants.

Waarom is deze actie zo bijzonder?
1. Project
Natuurlijk allereerst omdat we door deze actie het project in Brazilië, Nova Pousada, kunnen afronden. Waarom deze gemeenschapsruimte zo belangrijk is? Mensen die van het platteland naar deze buitenwijk zijn verhuisd leven vaak in novapousada2lemen hutjes. Door deze ruimte krijgen de mensen in Nova Pousada een nieuwe impuls om samen de problemen die er zijn ontstaan aan te pakken. Afgelopen zomer bouwden een groep van World Servants mee aan deze gemeenschapsruimte. Om het te kunnen afbouwen, is er nog een bedrag van €17.000,- nodig.
2. Gezelligheid
Het is ontzettend gezellig om met z’n allen een nacht door te brengen in de openlucht. We hebben een heel leuk programma en er is genoeg ruimte om te kletsen en te luisteren naar interessante sprekers en muzikanten. Ongetwijfeld zullen we door deze actie elkaar beter leren kennen.

Hoe kun je meedoen?
Je geeft je op via de website van Nacht Zonder Dak (zie onderaan de pagina). Na het aanmelden krijg je tips om op een leuke manier en zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen. Natuurlijk kun je ook zelf ludieke acties bedenken! Via novapousada3de website kun je je vrienden uitnodigen om jou online te sponsoren. Vrijdag 4 november is het zover. Om 18.30 uur beginnen we in Voorthuijsen met een warme maaltijd en daarna gaan we de krotjes bouwen! De winnaar van het mooiste krot krijgt een passende prijs. Na het bouwen volgt een avondprogramma waarna de Nacht Zonder Dak aanvangt. Bereid je voor op een mooie, ontzettend gezellige en misschien wel slapeloze nacht waardoor we de mensen van Nova Pousada heel blij gaan maken.

En oh ja, als jij degene bent die het meeste geld heeft ingezameld, dan ontvang je een diner bon voor twee.
Geef je snel op via deze link: www.nachtzonderdak.nl/WorldServants-Tear.

Lees hier mee over het project.

Share