Video – Vissers van mensen (2)

jovensVorige week heb je het eerste deel kunnen bekijken van de film over het ontstaan van de Bem Estar do Menor. Vandaag kun je het vervolg zien van de hele nieuwe generatie mensen die door het zendingswerk een nieuwe kans kregen, die met twee handen aangrepen en nu een nieuw leven leiden. Jonge mensen die een beroep hebben geleerd en velen van de kinderen die destijds door de BEM werden opgevangen werken nu zelf op de een of andere manier mee aan het helpen van mensen die nog steeds hulp nodig hebben. Brazilië is een land in ontwikkeling en economisch gaat het eigenlijk de goede kant op, maar het blijft een land met twee gezichten, waarbij de één soms extreem rijk kan zijn en de ander ongelofelijk arm. Hele families die in een hutje wonen, gemaakt van takken en dichtgesmeerd met klei. Mensen die vandaag niet weten of er morgen nog eten op tafel zal staan. Kijk in dit filmpje mee hoe wij als organisatie proberen om levens van mensen te veranderen. En dat niet in eigen kracht, maar met de hulp van God…

 

Share