Video – Vissers van mensen

NicoTrijnieBen je ooit in Brazilië geweest? Heb je ooit een kijkje genomen achter de schermen van de Bem Estar do Menor? Ik kan je zeggen dat het de moeite waard is! Vierenveertig jaar zending heeft zijn sporen nagelaten in een gebied, zo groot als de provincie Utrecht. Duizenden mensen werden bereikt, vele gezinnen geholpen op gebied van gezondheidszorg, onderwijs en nog veel meer. Het kindersterftecijfer is enorm gedaald, want waar kinderen vroeger bedelend langs de deuren liepen worden ze nu opgevangen door onze teams van sociale werkers, verdeeld over een aantal plaatsen in de regio. En dit alles vanwege de gehoorzaamheid van twee mensen: Nico en Trijnie van Eijk. In de eerste helft van dit filmpje gunt Nico ons een blik in het verleden, hoe het allemaal begon. Dus ben je hier nog nooit geweest? Geen probleem, vandaag nemen we je even mee om een kijkje te nemen binnen dit unieke werk!

Share