Onderhoud gebouwen

P1020541cDoor de extreme weers-omstandigheden hebben de gebouwen erg veel te lijden. Door de hete zon kunnen de asbest daken scheuren gaan vertonen en daar kom je pas achter als in de regentijd het water dagenlang met bakken uit de hemel stroomt. Als er door wat voor omstandheid dan ook niet onmiddellijk degelijk onderhoud kan plaatsvinden kunnen muren, kozijnen en deuren daar enorm onder lijden en op den duur zelfs gaan rotten. Houtworm is een van de andere plagen die voortdurend een aanslag doen op alles wat van hout of multiplex is.

URGENT HULP NODIG

De Kindercentra van Materlândia en Euxenita zijn hard aan renovatie toe, maar er is niet voldoende geld om dat te realiseren. Tenslotte zijn de gezonde maaltijden voor de kinderen altijd prioriteit. Daarom funcioneert het Kindercentrum in Materlândia nu (hopelijk zeer tijdelijk) in een woonhuis en in Euxenita gebruiken ze een leengebouw van de overheid. Wilt u helpen? Voor een door u gekozen bedrag kunt u maandelijks helpen bij het onderhoud van de gebouwen.

Uw gift, groot of klein, geeft kansarme kinderen toekomst!
Mogen we op u rekenen?

Ja, ik wil graag helpen in het onderhoud van de gebouwen met het
volgende eenmalige bedrag:

Ja, ik wil graag helpen in het onderhoud van de gebouwen met het
volgende maandelijkse bedrag:

Ik regel zelf een automatische overschrijving
Ik wil graag een machtigingskaartje ontvangen
Ik wil voortaan gratis het kwartaalblad per post ontvangen
Ik wil voortaan gratis het kwartaalblad digitaal ontvangen

Please prove you are human by selecting the Tree.

 

P1020546cPromoot deze actie op Twitter, Hyves of Facebook

 

In Nederland werkt de stichting uitsluitend met vrijwilligers die vanuit hun eigen huis werken. Zodoende wordt er geen geld besteed aan kantoren, salarissen, of (peper)dure marketing, zodat elke gegeven cent doorgestuurd kan worden naar de hulpprojecten in Brazilië!

ANBI – De Stichting is door de belastingdienst erkend als “Algemeen Nut Beogende Instelling”. Hierdoor zijn uw giften aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

Mocht u de Stichting testamentair willen gedenken, dan is de tenaamstelling: Stichting Evangelische Zending Brazilië gevestigd te Stadskanaal.

De Stichting bezit rechtspersoonlijkheid en is ingeschreven onder nr. 41014047 bij de Kamer van Koophandel te Veendam.

 

Share