Boodschappen doen

DSC00682bcIs het u wel eens overkomen…?

Stel je krijgt opeens 30% minder salaris. Dat is niet mis. Goed, je hebt nog wat spaargeld en daar kun je de gaatjes nog wat mee vullen. Maar dat raakt ook op. Je gaat rigoureus bezuinigen: geen enkel extraatje meer, dingen die versleten zijn vervang je niet, reparaties aan je woning worden uitgesteld…

Dat is op dit moment de realiteit voor de Bem Estar do Menor. De euro is ten opzichte van de braziliaanse real 30% minder waard geworden, en daarnaast blijven de wettelijk bepaalde lonen van alle medewerkers stijgen. Dat is de reden waarom de kinderhulpprojecten urgent extra hulp nodig hebben, want onze hulp aan de allerarmsten mag niet stoppen!

Wilt u ons helpen?

Voor de 7 Kindercentra zijn zeer regelmatig nodig: speelgoed, handdoeken, lakens, dekens, matrasjes, (voorlees)boeken, tafeltjes, stoeltjes, sportmaterialen, keukenmaterialen (potten, pannen, bestek, borden, kopjes), maar ook zeepjes, tandpasta, tandenborstels, luiers en kinderstoelen.

Helpt u ons boodschappen doen?

Klik dan hier!

 

Uw gift, groot of klein, geeft kansarme kinderen toekomst!
Mogen we op u rekenen?

Promoot deze actie op Twitter, Hyves of Facebook

 

Share