Video – Rocha Brothers

 

Ik heb er een tijdje geleden al wat aandacht aan gegeven: nieuw talent in de gemeente te Belo Horizonte! Drie jonge broers die samen liederen zingen die hun vader componeert. Meestal gebaseerd op een bijbelvers. Ik schreef er toen het volgende over:

Rocha brothersHet is met grote voldoening dat wij als Bem Estar do Menor (welzijn van minderbedeelden) u op de hoogte stellen van nieuw talent in de gemeente in Belo Horizonte. Ze noemen zich de Rocha Brothers, en de groep bestaat uit de drie broertjes: Pedro, Estevão en Tiago. Ze zingen dat het een lust is en zijn zelfs bezig met de opnamen van hun eerste CD, waarbij ze een gedeelte van de opbrengst willen schenken aan de projecten van de BEM in het binnenland van de braziliaanse staat Minas Gerais. Naast de CD worden momenteel plannen gemaakt voor de opnamen van een muziekclip…

En ik heb goed nieuws: de clip is er gekomen! Bekijk hem hieronder:

Share