Deel dit met je vrienden!

interviewFacebook, Hyves, Twitter, Myspace, Orkut, de lijst is bijna oneindig van websites die zijn gemaakt om mensen dichter tot elkaar te brengen, de zogenaamde sociale media sites. Ondanks mijn leeftijd van 52 (wat gaat dat snel!) heeft mijn dochter me er een poosje geleden van overtuigd dat als je geen lid bent van Facebook, je eigenlijk niet echt meer van deze tijd bent 🙂 Dus heeft ze me geholpen met het opzetten van een eigen account, waar ik inmiddels al een bestand heb van maar liefst 142 vrienden. Zoveel heb ik er in mijn leven nog nooit gehad…

Het is geweldig om op deze manier op de hoogte te blijven van het wel en wee van onze kinderen, waarvan er een in Nederland woont en een in zuid Duitsland. Makkelijk ook om even foto’s met elkaar uit te wisselen. Maar het is natuurlijk ook een geweldig hulpmiddel bij het delen van ideeën met al je contacten! Daarom vind je op elke pagina van onze website een linkje dat je kunt gebruiken om het werk van de BEM te delen met je vrienden en op die manier een steentje bij te dragen aan de vele hulpprojecten waar wij hier mee bezig zijn. En het mooiste komt nog: het kost niets!

Elke zaterdagochtend vind je op deze site een compleet nieuwe editie met nieuwe artikelen, een nieuwe column en last but not least: een splinternieuw filmpje over het werk van de BEM, zoals bijvoorbeeld binnenkort een aantal hartverwarmende interviews die we gisteren hielden in het plaatsje Carmésia, ongeveer anderhalf uur rijden vanaf Sabinópolis. Heb je hart voor Brazilië? Wil je ons helpen? Deel dit dan met jouw vrienden!

FacebookTwitterWhatsAppDeel dit met je vrienden