Video – Voetstappen in Paulistas

voetstappenHet is onvoorstelbaar als je met je eigen ogen bekijkt wat een werk er is verzet door deze enthousiaste groep van World Servants. En dat in slechts drie weken tijd! Terwijl ik dit schrijf besef ik dat ze waarschijnlijk net zijn begonnen aan de oversteek over de atlantische oceaan. We zullen ze missen, deze vrienden uit Grootegast! Het heeft me verwonderd hoe makkelijk het was om je bij hen thuis te voelen. Hoe eenvoudig het was om vriendschap te sluiten…

Ze laten (letterlijk) hun sporen achter op het pleintje van het kindercentrum. Omringd door spelende kinderen en pannekoek-etende bezoekers zie ik de voetafdrukken van elk van hen in de zelfgebakken tegels van het speelplein. Ik weet dat ze ook in de harten van vele dorpsbewoners hun sporen nalaten. We danken jullie hartelijk voor jullie toewijding en motivatie! Op het filmpje hieronder kun je zien hoe het afscheidsfeest eruit zag. En ook hoe de cameraman voor één keer zelf bij verrassing gefilmd werd 🙂

 

Share

  1 comment for “Video – Voetstappen in Paulistas

  1. hilda ploeg
    August 28, 2011 at 23:16

    haha ik krijg echt een lach op mn gezicht als ik dit filmpje zie, wat ontzettend mooi hoe je ons gesprek erin hebt verwerkt! muito obriga. ik wens je het allerbeste toe met je werk en je verdere leven

Comments are closed.