Video – Liefde kent geen grenzen

samenkomstWaar liefde heerst vallen alle verschillen weg. Cultuurverschillen? Vreemde talen? Het verdwijnt als sneeuw voor de zon wanneer mensen elkaar liefhebben. Dat is wat we de afgelopen weken in Paulistas mochten zien. De groep van World Servants heeft alles gegeven en er zoveel voor teruggekregen! Ook leeftijdsverschillen vervagen waar mensen elkaar liefhebben. We hadden even een gesprekje met het oudste teamlid, een gepensioneerde huisarts die ons vertelde dat hij als dokter aanwezig was bij de geboorte van veel van zijn teamleden, aangezien ze allemaal uit samenkomst2dezelfde plaats kwamen, namelijk uit Grootegast. Dat moet een bijzonder gevoel zijn! De laatste samenkomst mochten wij meemaken en ik heb geprobeerd er een mooi videoverslag van te maken. Veel kijkplezier!

 

 

 

 

 

 

Share