Video – Bruggen bouwen tussen mensen

PaulistasEindelijk is het zover: het team van World Servants is gearriveerd in Paulistas en heeft er geen gras over laten groeien: gelijk aan de slag! En dat vele handen licht werk maken is te zien, hoewel, licht werk? Het zal je maar gebeuren dat je met jouw werkgroep 500 stoeptegels per dag met de hand moet gaan maken. Ok, met behulp van een machientje van de lokale gemeente, maar toch! Onze eerste indruk? Een vrolijke groep, vastberaden om het werk tot een goed einde te brengen en ik heb bij het bewerken van het filmpje geen klacht gehoord. En dat, terwijl er op het filmpje iemand in beeld komt die vertelt dat ze maar liefst 64 jaar jong is! Ik zou zeggen: kijk naar het filmpje hieronder en vergeet niet hem even te delen met je vrienden op Facebook, Hyves of Twitter!

 

Share