Video – Onze helden!

metselenZe weten van aanpakken, kunnen tegen een stootje en hebben in een paar weken tijd klaargekregen waar andere jongeren alleen maar van kunnen dromen. Dagelijks was het geluid van zaag, slijpmachine en hamer te horen daar bovenop die heuvel die elke ochtend om klokslag 8 uur werd beklommen. Dankbaar zijn wij als organisatie BEM voor de hulp die we mochten ontvangen en we kunnen ons nog alleen maar een voorstelling maken van de mooie dingen die zullen plaatsvinden in de levens van de arme bewoners van Nova Pousada dankzij het werk dat zij hebben verzet. World Servants: BEDANKT!

Ik heb de afgelopen weken verschillende filmpjes van de groep gemaakt, waarbij dan telkens een paar mensen in de picture staan, terwijl anderen buiten beeld blijven. Eigenlijk was mijn doel met dit filmpje om zoveel mogelijk gezichten te laten zien terwijl ze bezig zijn met hun werk. En ze mogen gezien worden, stuk voor stuk…

Share