Video – Climb every mountain…

bouwenDat de jonge mensen van World Servants niet klein te krijgen zijn, dat stond al vast. Maar de dagelijkse klim om 8 uur ‘s morgens naar de top van de Nova Pousada blijft een beproeving. Eergisteren besloot ik met hen mee te lopen en ik kan alleen maar zeggen: dat valt niet mee! Slechte wegen, stoffige straatjes, glurende kinderen, dat kom je allemaal tegen. Hier en daar kraait er nog een haan, ergens in de verte blaft een hond. Ik heb geprobeerd om hier en daar wat vragen te stellen onderweg en kan alleen maar hopen dat mijn gehijg niet al te luidruchtig klinkt… Ik heb enorme bewondering voor deze enthousiaste jongelui. Moet je je voorstellen, je offert je vakantie op, betaalt al je onkosten zelf en moet dan nog hele dagen werken! Dan ben je pas echt gemotiveerd! Hier volgt een korte impressie van een ochtendje op de heuvel bij deze helden en heldinnen die ervoor hebben gekozen om hun vakantie in te ruilen voor een kans om het verschil te maken. En dat doen ze!

Share

  3 comments for “Video – Climb every mountain…

 1. Anita
  July 23, 2011 at 22:09

  B.e.m erg leuk die bijna live filmpjes op jullie site, bedankt hiervoor!!!

  • Ronald
   July 24, 2011 at 14:29

   Beste Anita,

   Bedankt voor je leuke reactie op https://www.bem.nl!
   Wij hebben sinds dit weekend ook een Facebook account waar je heel veel foto’s en alle filmpjes kunt terugvinden.
   Je kunt deze vinden op: https://www.facebook.com/bemnl
   Ik zou zeggen: veel plezier ermee!

   Een hartelijke groet,

   Ronald

 2. Jeannet Veenstra
  July 29, 2011 at 07:55

  Hallo Ronald,
  heel erg leuk, die filmpjes, voor ons als thuisblijvers van een WorldsServants ganger. Het zijn wel een beetje de mannenonderwerpen, bouwen, sjouwen en voetballen. Maar de moeders, oma’s en zussen zou je heel blij kunnen maken als je ook wat aandacht besteed aan het kinderwerk, zou je daarvan wat kunnen filmen?
  Veel succes met je missie, het ga je goed!
  groet
  Laura, Peter en Jeannet Veenstra en de rest

Comments are closed.