Video – De eerste helft

voetbalWe hebben er met zijn allen lang naar uitgekeken, maar afgelopen dinsdag was het dan eindelijk zover! Zoals we ons allemaal nog maar al te goed herinneren heeft Nederland op het afgelopen WK Brazilië uitgeschakeld tijdens een zinderende veldslag. Het werd dus hoog tijd voor een revanche! Bekijk hier de eerste helft van de wedstrijd die we niet snel zullen vergeten. Het was trouwens voor het eerst dat ik een samenvatting moest maken van een complete voetbalwedstrijd en ik moet zeggen dat dat nog niet meevalt! Mijn camerateam bestaat maar uit één man: jikzelf, dus waar moest ik gaan staan? Ik heb heb gefilmd langs de middenlijn, achter de doelpalen en vanaf de hoek van het veld. Sommige momenten zijn jammer genoeg verloren gegaan omdat ik eenvoudigweg niet overal tegelijk kon zijn. Maar toch is het een aardig verslag geworden moet ik zeggen! En de ook supporters hebben zich van de beste kant laten zien. Sterker nog: de vrouwelijke braziliaanse fans riepen om het hardst voor Nederland! Of het hen trouwens om de bal ging of om de jongens? Dat vertellen ze zelf aan het eind van deze eerste helft. Ik zou zeggen: veel kijkplezier!

Share