Video – Amerikaanse invasie

amerikanenZe zijn met zijn twintigen, komen uit de Verenigde Staten en hebben 1 week apart gezet om helemaal naar Rio Vermelho te komen en een stukje zending te bedrijven. We waren erbij toen ze officieel welkom werden geheten door Lúcio en Junia, het voorgangersechtpaar ter plaatse. Samen met hun enthousiaste team zetten ze zich in om de amerikaanse groep het gevoel te geven dat ze er helemaal bij hoorden en dat is gelukt! We hadden het er druk mee afgelopen maandag, maar het was de moeite waard. Een gedeelte van de groep had besloten om te helpen bij de bouw van een huisje en de rest van het team bracht de middag door in het kindercentrum waar allerlei activiteiten plaatsvonden voor de kinderen die er zichtbaar van genoten! Er werd getekend, gekleurd, gevoetbald, een verhaal verteld en ook tijd genomen voor de moeders die ook hartelijk welkom waren om de gringo’s (buitenlanders) te ontmoeten.

 

Share

  1 comment for “Video – Amerikaanse invasie

  1. Graciely
    July 24, 2011 at 21:06

    A semana em Rio Vermelho com os Americanos,foi uma semana maravilhosa,cheia de sonhos e realidades,evangelismo e conversões..realmente grandes coisas fez o Senhor naquela lugar.

Comments are closed.