World Servants in aktie!

word servants

En eindelijk is het dan zover: de eerste groep van World Servants is aangekomen in Sabinópolis na een lange, vermoeiende reis met allerlei hindernissen en vertragingen. Maar dat mag de pret niet drukken van deze enthousiaste, gemotiveerde jonge mensen! Ze staan te popelen om te beginnen aan hun werkzaamheden op de heuvel van de armste wijk die Sabinópolis kent: de Nova Pousada. Er staat alleen nog maar een geraamte, maar de leden van World Servants zijn vastbesloten om in de komende paar weken die voor hen liggen het community center klaar te krijgen met dak en al! Groepsleider Hans, binnen de groep beter bekend als “buikje” was vorig jaar ook al van de partij toen hij samen met een groep in Paulistas heeft meegeholpen bij de bouw van een kindercentrum. Paulistas ligt op een afstand van ongeveer anderhalf uur rijden van Sabinópolis. Over een paar weken komt er een tweede groep van World Servants om in Paulistas het werk van vorig jaar voort te zetten. Daarom heb ik besloten dat de rubriek “film van de week” de komende weken geheel in het kader zal zijn van het bezoek van deze prachtige jonge mensen, waarbij er elke zaterdag een nieuwe film op deze site te vinden is. Ik zou zeggen: blijf vooral kijken en geef het door via Facebook, Hyves en Twitter aan alle vrienden en familie!

Share

  4 comments for “World Servants in aktie!

 1. Graciely
  July 16, 2011 at 01:45

  Que a esperança possa renascer no coração daqueles que um dia perderam a Fé.
  Welcome Word Servants.

  • Ronald
   July 24, 2011 at 14:16

   Oi Gracielly,

   Valeu o seu comentário no website https://www.bem.nl!
   A BEM tem desde este fim da semana também uma pagina no Facebook cheio de fotos dos World Servants e todos os filmes. Você vai encontrar no:

   https://www.facebook.com/bemnl

 2. Hanneke Metz
  July 18, 2011 at 16:40

  Leuk om nu ook het werk van BEM te kunnen volgen. Had er al iets over gehoord via Janno (wij zijn collega’s).Onze dochter zit op het moment in Sabinopolis met WS en was vorig jaar in Paulistas. Veel succes met jullie mooie en noodzakelijke werk ! En doe Janno en Talita de groeten !!!

  Steven Barnhoorn & Hanneke Metz

  • Ronald
   July 24, 2011 at 14:23

   Beste Hanneke,

   Bedankt voor je leuke reactie op https://www.bem.nl!
   Wij hebben sinds dit weekend ook een Facebook account waar je heel veel foto’s en alle filmpjes kunt terugvinden.
   Je kunt deze vinden op: https://www.facebook.com/bemnl
   Ik zou zeggen: veel plezier ermee!

   Een hartelijke groet,

   Ronald

Comments are closed.