U kijkt toch ook?!

nederland helpt1In de maand augustus zullen er 4 uitzendingen plaatsvinden van Nederland Helpt, te weten op de donderdagen 4, 11, 18 en 25 augustus om 17:00 uur op Nederland 2. Ook op de zondagochtenden zal er kort aandacht worden besteed aan ons project in het programma Nederland Helpt op Nederland 1.

Omdat we natuurlijk willen dat zoveel mogelijk mensen de uitzendingen bekijken willen we u vragen om ons te helpen er bekendheid aan te geven, bijvoorbeeld via Facebook, Hyves of Twitter. Ook is er een poster die u kunt downloaden en ophangen in uw kerk, school of winkel. Wij zijn bijzonder dankbaar met de hulp vanuit Nederland en ik zou zeggen: helpt u ons helpen? Bij voorbaat hartelijk dank!

 

Klik hieronder op de afbeelding om de poster
te downloaden…

nederland helpt

Share