Nieuw talent ontdekt

rocha brothers1Het is met grote voldoening dat wij als Bem Estar do Menor (welzijn van minderbedeelden) u op de hoogte stellen van nieuw talent in de gemeente in Belo Horizonte. Ze noemen zich de Rocha Brothers, en de groep bestaat uit de drie broertjes: Pedro, Estevão en Tiago. Ze zingen dat het een lust is en zijn zelfs bezig met de opnamen van hun eerste CD, waarbij ze een gedeelte van de opbrengst willen schenken aan de projecten van de BEM in het binnenland van de braziliaanse staat Minas Gerais.

rocha brothers2

Naast de CD worden momenteel plannen gemaakt voor de opnamen van een muziekclip…

Share

  1 comment for “Nieuw talent ontdekt

  1. July 28, 2011 at 14:37

    Helemaal top! Ik ben erg benieuwd naar hun liedjes en uiteraard de muziekvideo.

Comments are closed.