Video – EO Metterdaad

meisjebWe kregen onlangs bericht dat EO Metterdaad binnenkort een bezoek zal brengen aan Sabinópolis om een reportage te maken van één van de armste wijken uit de regio, genaamd: Nova Pousada. De armoede is er vaak erbarmelijk. Mensen wonen er in hutjes van klei en takken zonder riolering. Wij proberen hier als organisatie verandering in te brengen. Met de hulp van organisaties als TEAR en EO Metterdaad willen wij mensen helpen om een menswaardig bestaan op te bouwen. Vooral voor de kinderen is dit belangrijk, zij vormen immers de nieuwe generatie?

Hieronder kunt u een korte filmpimpressie bekijken die we in 2010 hebben gemaakt. Veel van de getoonde beelden werden gemaakt in de wijk Nova Pousada. De titel “Saudades de você” betekent: “Verlangen naar jou” en is de titel van de muziektrack die achter de beelden te horen is…

Share