Ga naar de inhoud

Groetjes uit het kindercentrum

  • door

Met haar kleine één meter vijftig zie je haar nauwelijks zitten tussen de kinderen, maar haar liefde voor de kleintjes van het kindercentrum is onmeetbaar. We hebben het over Marli dos Anjos. Zelf is ze opgegroeid in de kinderhulpprojecten en al 25 jaar is ze een trouwe medewerkster in de kindercentra, waarvan de laatste jaren in Sabinópolis.
Hoewel ongetrouwd, is ze een toegewijde moederfiguur voor de groep kinderen die haar zijn toevertrouwd. Met haar rustige en stabiele karakter voelen de kinderen zich altijd bij haar op hun gemak.
Sinds haar ouders zijn gestorven staat ze erop om elk jaar haar verjaardag samen met “haar” kinderen te vieren en een enorme taart te bakken. Ook dit jaar. En hoewel ze 48 wordt, lijkt ze als ze tussen de kinderen staat wel een tiener. “Ja”, grapt één van de kinderen, “tante Marli wordt dit jaar vijftien hoor!”
Wat zijn we dankbaar voor alle medewerksters die net als Marli het hart op de juiste plaats hebben en hun werk met liefde voor de kinderen en toewijding aan God doen!